Dagens eko.

 
Här är det minsann glest mellan inläggen. Nu är det snart en månad sedan jag skrev sist och sedan dess har det hänt en massa saker. Jag har tillbringat en del tid i min gröna pyjamas på det sjuka huset. Var lite sugen på att söka en tjänst som låg ute på en vårdcentral i Varbergstrakten. Började skriva CV och personligt brev, men sedan förstod jag inte riktigt vad jag höll på med. Jag fullkomligt älskar ju mitt nuvarande jobb!? Helt klart den bästa arbetsplatsen med dom bästa kollegorna. Och den där adrenalinkicken jag får många gånger går nog inte riktigt att hitta på en vårdcentral. Det som däremot lockade var arbetstiderna. Det här med att vara en nattuggla är som bekant något jag nog gärna skulle vilja komma ifrån, då det sliter mycket på mig både psykiskt och fysiskt. Självklart skulle jag kunna fråga om det finns möjlighet att gå över till dagtid på IVA, men jag vette tusan... då stannar jag nog hellre på natten ärligt talat. Kvällar och helger är ju ingenting jag kommer undan ändå menar jag. Får klura lite till över saken och se om jag känner mig mer redo att söka en annan tjänst längre fram kanske.
 
Här hemma har det hänt saker! För några veckor sedan började vi ju renovera hallen och nu är den så gott som färdig. Och jisses, så himla fin den blir. Vi är så nöjda med vad vi åstadkommit! Nu är det bara resten kvar. Lite ny tapet på resten av väggarna och så småningom ett nytt golv.
 
I helgen som gick tog vi en liten paus från målandet av trappa och begav oss till Falkenberg. Världens bäste pappa och hans fru har fyllt 60 och det skulle firas. Vi var 6 flickor med respektive som blev bjudna på denna vistelse, och umgicks i nästan exakt 24 timmar på Strandbaden. Vilket härligt ställe! Och vilken fantastisk mat; vi hann med att äta lunch, 3-rätters och frukost, och allting var helt makalöst gott. Det bjöds även på bubbel, lite bad, massor av skratt, popquiz samt lösa-världsproblem-fram-till-tre-på-natten med lillasyster Lina och Gurra.
 
Den här helgen blir inte riktigt lika festlig då det står jobb på schemat. Men det tar vi igen nästa helg då vi ska till Helsingborg tillsammans med Gabbe och Åsa. Vi har bokat in oss på Marina Plaza och köpt tura-paket, så innan en god middag på kvällen ska vi ta en sväng över till Danmark. Ser fram emot en härlig helg med fina vänner. Och fler av dom finns det; till exempel har vi bjudit in oss till H & M och deras grabbar på kvällsmat idag. Och imorgon ska vi till Sara och Mårten för samma sak. ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: balladenomdenkaxigamyran.blogg.se

Vad snyggt det blev! :)

2016-03-11 @ 14:30:41
URL: http://balladenomdenkaxigamyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0