Då som nu för alltid.

 
Almanackan visar måndag men för mig känns det mer som fredag. Efter en hel helg på jobbet klev jag ur bubblan imorse. När klockan ringde tidigare idag var jag så trött att jag egentligen bara velat vända på mig och somna om. Men jag tog mig upp och iväg på en härlig massage hos en fin Annelie, also known as en av mina kollegor. Så nu sitter jag här lite lagom mosig i skallen och surplar på en kopp kaffe. Laddar inför en varm dusch och sedan tänker jag minsann krypa upp i soffan med ett glas vin och käka lösgodis. Något säger mig att jag inte blir så långvarig i afton då ögonen redan går i kors.
 
Imorgon väntar en härlig dag; då ska jag åka och fika och sniffa på bebis hos Maria i Läjet. För drygt 2 månader sedan kom deras Freja till världen och det ska bli så mysigt att ses. ♥
Har jag tur hinner jag dessutom träffa Jessica en sväng efteråt. Fina, fina vänner. Mitt hjärta slår dubbelslag när jag tänker på dom. Lyckligt lottad över dessa vackra människor i mitt liv.
 
Redan på onsdag kallar jobbet igen så ingen ro, ingen vila. Men vad gör väl det när man har en fantastisk helg att se fram emot!? På lördag åker vi som bekant söderut tillsammans med Gabbe och Åsa, med destination Helsingborg. Jag längtar så jag kan avlida!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0