Cry me a river.

 
Jo men tjena livet, du får inte jättemånga pluspoäng av mig hittills i år. Funderar lite på om vi har något otalt du och jag, eller om det bara är såhär det blir emellanåt? Skulle ju tippa på det sista, men ibland undrar man ju vad tusan man gjort för att förtjäna vissa saker.
 
Magsjuka, check. Förkylning, check. Precis som förra året vid den här tiden fast då körde jag det tvärtom istället. Lite variation får man väl ändå se till att ha på grejerna? Dessutom får man nog försöka ta det hela med ro och ha glimten i ögat, så blir det nog snart bättre. Lite frisk luft gjorde i alla fall susen inbillar jag mig. Kom nyligen in från en långsam, men ack så skön, promenad nere vid havet. Med den vyn runt hörnet kan man ju inte annat än att bli lycklig och den där förkylningen kändes inte riiiktiiigt lika jobbig längre.
 
Och imorgon ska jag klippa mig. Lite tisdagslyx är ju aldrig fel. Funderar seriöst på att raka av mig allt håret på skallen och skänka till bättre behövande. Fast nä, det skulle nog inte riktigt passa mig när jag tänker efter. Men kanske att det får bli någon förändring i alla fall, för jag är lite trött på det som det är nu. När det väl gäller är jag nog för feg för det skulle jag tro dock. Den som lever får se, och först och främst ska jag ju orka ta mig dit också. För tillfället känns det ungefär som att tåg har kört över mig. Och ärligt talat; HUR mycket snor kan man producera egentligen!? Helt sjukt ju. Snart snyter jag nog ut hela hjärnan känns det som... 
 
Förutom att antagligen låta en aning bitter över livet just nu så har det ju som vanligt sina ljusa stunder också förstås. Vi har äntligen(!) påbörjat projekt-renovera-hallen här hemma. Vi ska byta ytterdörr till en med fönster i så det blir lite mer ljusinsläpp, sätta upp träpanel på två av väggarna samt tapetsera dom andra. Lite nya möbler ska in också i form av en spegel, sko- och hatthylla, byrå. Dessutom är planen att trappan ska målas vit så småningom, men vi börjar med dörren och träpanelen. Vi var och beställde grejerna i slutet på förra veckan så nu väntar jag bara på att dom ska ringa och säga att vi kan komma och hämta det, så vi kan börja på!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0