Waiting for the sun.

 
När man kan sova huuur länge som helst utan att någon klocka ringer och väcker en, och så vaknar man ändå tidigt; är det inte typiskt så säg? Det har bland annat stått barnpassning, jobb, sjukgymnastbesök och besiktning av bilen på schemat den senaste veckan, så varje dag har jag blivit väckt och bara velat vända på mig och somna om. Och så idag, när ingenting fanns på agendan, så vaknade jag och var pigg som en mört tidigt imorse. Jag var uppe en vända, tittade ut på det gråa vädret, gick och la mig igen. Slumrade till efter en stund och nästa gång jag kollade på klockan hade den åtminstone blivit lite mer.
 
Jag hade bestämt mig för att springa idag, så det har jag laddat för mer eller mindre hela dagen. Förra veckan var jag ute och sprang sisådär 6,65 km helt utan vidare. Körde samma runda idag men det där flytet fanns icke i stegen denna gången. Jag höll på att ge upp ungefär tusen gånger, men tog mig ändå runt och hem. Blev därför smått förvånad när tiden faktiskt visade densamma som sist. Det kändes som om att jag var ute och sprang flera timmar idag, minst.
Ett gäng övningar här hemma efteråt och sedan kom den där goa' känslan i kroppen. Nöjd och mycket belåten över att jag inte gav upp!
 
Jobb inatt alltså och så även imorgon. Dessutom fyller svåger Gustav 25 år så det blir lite kalas för honom imorgon kväll. Sedan en helt ledig helg som antagligen kommer fyllas med trevligheter. På fredag siktar Åsa och jag på en afterwork, bara vi två. Ibland behöver man sådant. Och sedan ska jag försöka träffa Sara lördag eller söndag, eller kanske både och? Dessutom hörde jag rykten om att familjen Erik Börjesson kommer ner från Skultuna, och dom vill jag ju såklart också passa på att kramas lite med. ♥
 
 
Fredag-lördag passade vi Charlie. Vi hämtade henne på förskolan, mutade henne med lite godis i affären, hade fredagsmys framför "Trassel" på Disney Channel, och sedan somnade hon på 2 sekunder efter att vi sa att det var läggdags.
 
I söndags var det alla fina pappors dag.
Tänk ändå att jag har den allra bäste? ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0