Stormen ryter och åskan går.

 
Helgen som var; vilken fantastisk sådan. En riktig guldhelg med skratt, kärlek och värme. 
När oförståeliga och fruktansvärda saker händer skrämmande nära är man oerhört glad och tacksam över att ha så fina människor omkring sig. ♥
 
På fredagkvällen körde Åsa och jag en spontantripp in till Varberg med barhoppning, bara vi två. Vi började på Harrys där vi åt och skålade med öl och vin. Sedan gick vi vidare till Black Pearl där det visst var liveband kvällen till ära. Ett par goda drinkar slank ner där, innan vi rörde oss vidare till Nyfiket på en öl. Som avslutning toppade vi kvällen med Grappa och ett par av deras sinnesjukt goda passionsfruktsdrinkar. Och det var först när vi åkte hem som vi förstod att något hänt i Paris. Fredag den 13:e gjorde verkligen skäl för sitt namn... #prayforparis
 
Lördagen startade med en god långfrukost tillsammans med herr sambo. Sedan en promenad och massor av catch up med Sara; 8 km i blåsten som emellanåt gjorde så att vi knappt kom någonstans alls. En varm dusch och lite förberedelser hanns med efteråt sedan knackade det på dörren och familjen Erik Börjesson kom hit. Barnen åkte till farfar efter en stund, och vi vuxna hade en förträffligt trevlig afton ihop. Asti Cinzano (fint ska det va' när fint folk kommer på besök), tacos, rödtjut, kaffe och ananaspaj med glass, Mojitos, gamla godingar på stereon. Och skratt, mängder av skratt. Så mycket att jag fick ont i magen. Dom är så himla fina, Erik och Emma, och jag trivs så bra i deras sällskap. Därför är det så synd att dom bor 45 mil bort. Förhoppningsvis ändrar sig det avståndet en vacker dag.
 
Även på söndagen startade vi med långfrukost här hemma. Det är så mysigt tycker jag, då vi aldrig kan göra sådant på veckodagarna, plus att jag ju jobbar vissa helger. Så när vi båda är lediga och hemma känns det så lyxigt att kunna sitta och äta frukost tillsammans.
Rastlösheten tog över under eftermiddagen och till slut bestämde vi oss för att åka till Veddige. Vi köpte ett par rosor på Växtboden och några gravljus inne på Karlsson, sedan körde vi till kyrkogården. Vidare därifrån blev det en tur till Johans jobb där vi (läs han) tvättade av bilen. Den lilla hungern gjorde sig påmind för min del, så vi tog en sväng om Burger King och köpte chili cheese, allt för att vi båda skulle överleva. Hangry är mitt andranamn.....
Söndagkvällen tillbringade vi sedan i Gabbe och Åsas soffa med varsin pizza från Campino. Fint som snus och en bra avslutning på en fantastiskt trevlig helg.
 
Och snart är vi där igen!? Redan imorgon är det fredag och då ska jag gå upp okristligt tidigt. Allt för att hinna med tåget till Göteborg som går sisådär 07:08. Tre kollegor och jag ska på utbildning hela dagen lång, på Gothia. Well hello, hotellfrukost och lunch och eftermiddagsfika med massor av goda bakverk!? Det kommer garanterat bli en bra dag, med förhoppningsvis givande föreläsningar och intressanta möten med undersköterskor från andra IVA-ställen.
 
Men än så länge är det bara torsdag, och jag glider omkring här hemma och sörplar kaffe i väntan på att klockan ska gå, så jag kan åka till Spannarp och busa med mina goa' syskonbarn. Nu är det längesedan vi sågs och jag längtar efter dom tokigt mycket!
 
Fredagsmys med min fina Åsa. ♥
 
 Inte var kväll man har sånt här finbesök i baren här hemma.
 
 Söndagsnöje. Johan tvättade bilen och jag hejade på!
 
 Mitt andranamn...
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Låter som en riktigt härlig helg! :D

Postat av: Mamma Yvonne

Så mysig helg du har haft, fina vänner ska man vara rädd om. Härligt att träffa dig idag i Spannarp. <3

2015-11-19 @ 21:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0