Sällsynt är vackert.

 
Ågrenska är ett nationellt kompetenscentrum som ligger strax söder om Göteborg, där barn med sällsynta diagnoser får hjälp att leva livet efter sina egna förutsättningar. Surfar in på deras hemsida lite då och då, senast häromdagen och hittade då orden "sällsynt är vackert", klickade mig vidare och fann fyra fina planscher som jag idag var inne och beställde. Tänker mig att dom ska få pryda någon av våra väggar hemma. Känns fint att för en realtivt billig peng bidra och stödja. Särskilt när vi har en alldeles egen sällsynt, vacker och alldeles tokigt underbar liten grabb bland oss. Mosters finaste! ♥
 
Honom och hans älskade lillasyster träffade jag igår. Och jag fick världens finaste födelsedagspresent av mina hjärtan; ett halsband som jag blev så himla glad för. Riktigt samma sak kan jag väl knappast säga om skämtpresenten jag först fick av söstra mi; ett par gåstavar. Sjukgymnasten har sagt att det är bra för cirkulationen och min värk att promenera med såna, medans jag själv väl är lite skeptisk och tycker att det känns lite... hm... lillgammalt. Vilket söstra mi väääldiiigt väl visste om och då såg sin chans att skoja lite. Sjysst; spä på 30-årskrisen ännu mer vettja!? (With love!)
 
Tänka sig, nu är det bara fem dagar kvar tills the big day is coming up. Och endast två fjuttiga dagar kvar tills planet lyfter till Kap Verde. Och som grädde på moset: bara EN enda natt kvar att jobba. Tjohoo! It's the final countdown!
 
Det fina halsbandet jag fick av Ludvig & Freja. ♥
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh såna planscher vill jag också ha! Blommorna och fjärilarna helst!
Vilket fint inlägg <3

2015-03-18 @ 15:16:33
Postat av: Mamma Yvonne

Vilket fint inlägg och tjusigt halsband.

2015-03-19 @ 00:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0