Måndag mitt i livet.

 
Lite mycket jobb på schemat just nu, men däremellan hinner vi med grejer som förgyller livet lite extra. Saker jag visst inte riktigt har tagit mig tid att skriva om här. Som att fira midsommar med fina vänner för drygt en vecka sedan till exempel. Jordgubbar och grädde, goda drinkar, mojito-glass, grill och lekar, dans och skratt. På midsommardagen åkte herr sambo till Lysekil, medans jag höll mig hemma. På kvällen körde Åsa, Anders och jag lite barhoppning i staden; Harrys, Black Pearl och Bodegan. Avslutade det hela med en kebabrulle.
 
Och för en vecka sedan satte vi oss i bilen och åkte upp till Liseberg; mamma, Åsa, Jennifer och jag. Stjärnvinster för vissa, en god kvällsmat med öl upptill, Lotta på Liseberg i ösregn. Trots ett par, tre hundralappar bortspelade vann jag inte ett dugg. Jag räknar dock kallt med att bli bjuden av dom som hade mer tur än mig...
 
I lördags hängde vi med bästa H och hennes Mikael. Vi åt och drack på Big Boys, sedan vidare ner till fästningshörnan där det serverades blaskiga 3,5'or inne på området där Billy Idol skulle spela. Några sådana slank ner och så blev vi glatt överraskade när det visade sig att Hardcore Superstar var förband. Sedan rockade vi loss till mr Idol. Jag hade noll förväntningar på kvällen då jag inte lyssnar på honom särskilt ofta, men får nog lov att säga att konserten var riktigt bra.
Efteråt styrde vi upp en krogrunda med Grappa som utgånspunkt. Dom är så jädra duktiga på att blanda drinkar där, så det blev ett par stycken. Sedan vidare till Nyfiket en sväng, och därefter hem till sängen. Sisådär 3 timmars sömn fick jag natten mellan lördag och söndag. Älskade alkohol. Tröttheten kom därmed som ett brev på posten igår kväll, och efter tacosen däckade jag i soffan och missade filmen vi skulle se. Slut som artist, igen.
 
 
M som i mojitoglass.
 
Midsommar med en av dom finaste jag har. ♥
 
♥ ♥ ♥
 
Go'dricka på midsommardagen.
 
Säkerheten först om man ska hänga med den här galningen,
därav hjälmen på huvudet.
 
På Billy Idol!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0