Såna som vi.

 
Det här med att missa ortens självutnämnda nationaldag i helgen måste ju som Buabo vara lite straffbart?! Om inte annat gjorde det faktiskt lite ont i hjärtat att inte delta i Makrillfestivalen. Men vad gör man när reglerna på jobbet säger att man måste vara där varannan helg under semesterperioderna? Då måste man välja bort något, och denna gången föll lotten dessvärre på makrivalen. Lite grill med fina vänner hann jag ändå med på lördagkvällen innan dom försvann in i dimman och jag till dom gröna kläderna på det sjuka huset.
 
Man skulle dock kunna tro att jag var ute och slarvade, för igår sov jag som en gris heeela dagen. Från typ åtta på morgonen till sisådär fem, halv sex på eftermiddagen/kvällen. Snacka om däckad. Tre nätter är nu avklarade och semestern är så nära att det nästan går att ta på den. Onsdag och torsdag har jag kvar att jobba, sedan är jag fri som en fågel i 4 veckor. Hjärtat slår lyckoslag när jag tänker på det, det ska bli så fantastiskt härligt att vara ledig!
 
Det bästa av allt är att vi inte har någonting planerat överhuvudtaget dom närmsta veckorna; då kan man ju göra massa spontana saker tänker jag. Precis som lillasyster Lina, also known as pepparkakan efter ett antal veckor i Florida, gjorde i torsdags. Först var tanken kräftfestivalen i Glommen, men vädret var inte på vår sida. Istället bestämde vi oss till slut att gå till Bodegan en sväng. Där ekade det tomt vill jag lova, men ett par drinkar och lite catch-up blev det ändå. Vid ett-tiden gick vi över till Societen där jag frågade vakten vad det kostade att komma in. "För normala människor eller såna som er?" fick jag till svar. Eeehh, såna som vi? Ja, då var vi hjärtligt välkomna utan att betala inträde. En öl och lite goa' skratt fick vi oss där inne, samt ett konstaterande om att vi får komma tillbaka en annan gång med lite mer innanför västen...
 
 Tusan som vi skrattade åt den här bilden i lördags! Värsta fina människorna framför kameran...
...och så två muppar som förstör alltihop i bakgrunden!?
Hahaha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0