Tillbaks på banan.

 
Sent igår eftermiddag fick jag reda på att odlingen jag lämnade förra veckan på vårdcentralen inte visade någonting. Perfekt besked att få efter en härlig löprunda! Därmed kan jag jobba som planerat inatt och imorgon. Känner mig nästan lite pirrig över det. Det är typ 3(!) veckor sedan jag var där sist nu. Tänk om jag glömt bort allting...?!
 
Idag har varit en härlig dag! Jag sov inte alls lika länge som planerat; lite svårt att vända om dygnet och återgå till att bli en nattuggla efter en längre ledighet. Har sedan bara suttit ute i solen och haft det gött. Nu ser det ju nästan ut som om vi varit på Kap Verde igen! Solbrännan försvann så fort vi klev på planet hem kändes som, men efter en dag med näsan i solens strålar har det gjort gott. Tog en go' promenad med fina Sara med efter lunch, för att sedan återgå till solstolen på altanen. Har nu läst ut boken "438 dagar" och fy, vilken hemsk historia. Läsvärd! Herr sambo kom hem i tid idag så vi fikade på trappan med kaffe och glass. Och ikväll har vi ätit en delikat måltid bestående av makaroner och fiskpinnar. Underskattad rätt om man frågar oss.
 
Nu dags att packa ihop mig och köra mot jobbet. Ska bli SÅ kul. Älskar mitt jobb! Håll bara tummarna för att jag inte somnar i ett hörn någonstans. Skulle ju vara lite pinigt...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0