The bride to be.

 
Det gick bra att jobba mina nätter förra veckan, men hjälp så trött jag var efter midnatt, och för att inte tala om fram på morgonen. Inte riktigt optimalt att sätta sig i en bil när man är så galet trött kan tyckas. Helt klart en av nackdelarna med nattpass att ha en bit att köra för att krypa ner under täcket. Men med kall luft från fläkten och hög volym på stereon så löser sig det mesta.
 
Ikväll är det dags igen; enkelnatt står på schemat och jag har laddat upp med att försöka sova under förmiddagen. En kopp kaffe eller två intas nu, och sedan blir det en promenad för att ruffsa till i skallen lite och sno åt mig några av solens strålar.
 
Jag har alltså varit ledig i helgen och det har varit en makalöst bra sådan. På något magiskt sätt sov jag typ bara 4 timmar efter jobbet torsdag-fredag, för att sedan bli hämtad och körd till Karlsbergs Gård utanför Tvååker. Där vankades det möhippa för fina Sara, som ett gäng tjejer varit och kidnappat tidigare på hennes jobb. Kaffe, kaka och lite mingel blev det först, innan vi delades upp i två grupper. Den ena skulle göra stenugnsbakat bröd och den andra egen tvål. Jag hamnade i brödgruppen. När aktiviteterna var avklarade fram emot kvällen lekte vi lekar, åt middag, badade tunna och skrattade så mycket att jag hade ont i magen dagen efter!
Efter en god natts sömn var frukosten serverad, och sedan tackade vi för oss och körde hemåt.
Supermysigt ställe, så det rekommenderar jag varmt. Lugn och stillsam möhippa; precis så som bruden önskat, och jag tror att hon var väldigt nöjd med dagen/kvällen/natten. ♥
 
Hann inte mer än hem på lördagförmiddag, innan det bar iväg igen. En annan Sara än bruden Sara, och jag, stack till Kungsmässan för att kika på klänning till bröllopet. Och vi hittade faktiskt varsin! Efter obligatorisk middag och fika förstås. Väl hemma slängde jag mig på sängen och tog en kort, men ack så behövlig, powernap. Kvällen tillbringades sedan hos Gabbe och Åsa, tillsammans med herr sambo och Jessica. Vi grillade, drack vin, spelade lite spel, tog varsin mojito. Sedan funderade vi över hur vi skulle komma hem och insåg vi att antingen fick ta bussen vid 01 eller också vid 02:45. Vi hoppade på den första; Jessica följde med. Herr sambo gick hem och la sig medans vi gick till en kompis här i Bua som hade fest. Träffade ett par roliga personer som jag inte sett på ett bra tag, så det var kul. Vi stannade väl nån timma eller två, och traskade sedan hemåt i blåsten. Tanken var att Jessica skulle stanna och sova över då hon inte hittade någon skjuts hem till staden, men sedan löste det sig ändå så hon åkte härifrån.
 
Dagen efter, igår alltså, blev det lite städ och tvätt och allmänt fix här hemma. Sedan fick jag för mig att springa och hämta bilen hos Gabbe och Åsa. Det är inte mer än runt 4 km, men det räckte och blev över. Jag trodde seriöst jag skulle dö på vägen dit. Hög musik i lurarna och att fokusera på att räkna antal bilar jag mötte fick mig att orka. Kanske inte den bästa förutsättningen att ge sig ut när man druckit alkohol både fredag och lördag...? Men äh, jag klarade ju det i alla fall. Och som belöning blev det grill hos svärföräldrarna efteråt, och soffhäng med film och lite sötsaker här hemma på kvällen!
 
Fina Sara. ♥
 
Här sov jag!
 
Brödbak.
 
Lekdags!
Lappar med skrivna kroppsdelar på drogs och så gällde det att fixa detta.
Till exempel knä mot huvud, fot mot vad eller rumpa mot knä. Löjligt roligt!
 
Tunnbad.
 
Hela gänget från möhippan!
 
 
 Klänningen jag köpt till bröllopet.
Godkänd?
 
 
En helt vanlig hemmafest i Bua;
något suddigt kan tyckas...
 

Kommentarer
Postat av: Mamma Yvonne

Klänningen ser väldigt fin ut.Du får mannekänga en dag när jag kommer ut.

2015-04-17 @ 14:12:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0