En labyrint av starka känslor.

 
Jaha. Så bröt jag ihop hos läkaren igår. Inte för att hon inte var bra, utan mest för att jag bara inte orkade hålla emot. Att behöva dra samma historia om vad som hänt för femhundraelva personer är lite tröttsamt. Och när jag sa att jag bokat tid hos en kiropraktor tyckte hon veeerkliiigen inte jag skulle gå dit. Hon ansåg att det jag gör är tillräckligt. Fast vad är det då jag gör, undrade jag? Ska jag bara sitta hemma, sjukskriven ännu en vecka, och vänta på att tiden ska gå tills det är dags för möte med sjukgymnasten och en massagetid inbokad? Och däremellan röra lite på nacken, ta mig ut på promenader och äta tabletter? Tack, men nej tack.
 
Jag löd alltså inte hennes råd, utan i förmiddags körde jag den nya pärlan in till Varberg och träffade en kiropraktor. Ännu en gång fick jag dra hela historian; vad som hänt, vem jag träffat, vad jag gör, hur jag mår och bla bla bla. Efter att ha känt igenom mig rejält startade hon behandlingen och åtgärdade en låsning i ländryggen samt en på nackkotan, och med en gång kände jag skillnad. Och det bästa av allt: det gjorde inte ens ont! Visst var det väl lite läskigt, det får jag erkänna, men det var långt ifrån så olustigt som jag föreställt mig.
 
Mina problem är dock inte lösta. Bara för att hon fixade dessa låsningarna idag så är inte allt frid och fröjd, utan det kommer krävas fler behandlingar. Tre stycken till har jag inbokat dom närmaste veckorna. Jag kan se hur pengarna får vingar och flyger sin kos efter allt jag har lagt ut under den här tiden, men förhoppningsvis får jag ersättning för det via mina försäkringar. Och skulle jag inte få det, så är det väl egentligen skit samma. Huvudsaken är att jag blir bra igen!
 
Jag mötte upp mamma efter kiropraktorn. Vi åkte in till centrum och lunchade på Lorensberg Café & Bistro. Solen värmde så vi satt ute; så härligt. Jag åt dagens som var Havets Wallenbergare med ljummen potatissallad och avokadocreme. Helt ljuvligt gott.
 
Innan hemfärd tog vi en sväng inom Kvantum där jag köpte frallor som jag tänkte herr sambo och jag skulle ha ikväll. Han hade dock andra planer och gav sig iväg för en stund sedan, och kommer antagligen inte hem innan senare. Det gör mig inte så mycket om jag ska vara ärlig. Efter den här dagen, och en go' kvällspromenad nyligen, är jag nu rätt mör i kroppen så jag kan gärna krypa upp i soffan själv med färska frallor och en kopp te!
 
Dagens lunch!
 
 
 
Nya, fina bilen! (Som jag lovar försöka undvika bli påkörd bakifrån i...)
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hoppas att kiropraktorn gjorde underverk och att du snart blir bättre. Krya på dig! Kram

2014-09-18 @ 22:44:33
URL: http://zombiezan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0