Dancing in the dark.

 
Efter många om och men bestämde vi oss för att åka in till Varberg i lördags och gå ut på Harrys. Jag tyckte själv att jag isolerat mig länge nog, och eftersom min sjukskrivning gick ut igår så kändes det inte fel att gå ut på krogen om jag skulle träffa någon jag känner. Så dumt det där, att man tänker så. Å andra sidan kan det ju lätt ge lite fel signaler om man ränner omkring ute med en öl i handen när folk vet om att man är sjukskriven på heltid.
Hur som helst, jag hade verkligen en rolig kväll med fina vänner. Och det var en hel del känningar ute, så jag tog igen lite av den sociala biten jag missat dom 4(!) senaste veckorna.
 
Tänk att det är så längesedan jag jobbade. Det känns helt konstigt. Men imorgon är det äntligen dags igen och jag ser verkligen fram emot det, även om det bara handlar om ett par timmar. Jag hoppas att kroppen inte får en total chock och att allting flyter på bra. Men varför skulle det inte göra det visserligen; med dom bästa kollegorna och dom mest förstående cheferna.
 
Suget efter att träna, framför allt springa, och ta ut mig riktigt ordentligt är oliiiidligt. Jag kan/får dock inte det, på inrådan av både sjukgymnast, läkare och kiropraktor. Men promenader är okej, så det har jag tagit i eftermiddag. En riktigt härlig, lång sådan på drygt 8 km.
 
I övrigt har dagen inneburit mail hit och dit, försäkringsfrågor, telefonsamtal med mannen från Volvia Personskador och en massa sifferräknade. Jag blir galen på alla dessa papper och nummer. Häromdagen fick jag en hel bunte med papper från Försäkringskassan och jag förstod ungefär ingenting av vad jag skulle fylla i. Fick lite moraliskt stöd av min chef i fredags, och passade även på att fråga pappa under lunchen samma dag, så nu återstår det att se om jag gjort rätt. Annars lär jag ju få tillbaka papprena utan tvekan. Jag förstår bara inte varför ska dom krångla till allting så förbannat?! Det är inte lätt när det är svårt...
 
Kvällen blir lugn och stillsam. Kroppen är inte riktigt i form idag; ont trots tabletter. Ska prova att ta den muskelavslappnande lite tidigare ikväll så jag förhoppningsvis kan sova ordentligt innan klockan ringer imorgon bitti. Det här med att gå upp tidigt är ju inte min melodi, men jag får bita i det sura äpplet. Kommer man bara upp ur sängen brukar det ju gå rätt bra. Jag har dock en förmåga att ligga kvar under det där goa', varma täcket.
 
Imorgon är det tisdag och förutom jobbet ska jag nog till kiropraktorn igen. Har inte fått någon bekräftelse på detta än dock, så det återstår att se. I så fall är det inte lönt att åka hem emellan, så då har jag bjudit in mig till söstra mi en stund. Tacksamt att ha henne så nära. ♥
 
Nu en dusch sedan lite kvällsmat. Och så invänta att klockan blir 21 och 22 så jag får träffa mina vänner i Big Brother och Paradise Hotel. Dom personerna har typ blivit som mina bästa kompisar dessa veckor jag varit hemma. Helt sjukt att man kan bli så beroende av sådana skitserier egentligen. För det är ju verkligen inte bra någonstans!?! Haha!
 
Dagens runda.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0