Succén ska upprepas.

 
Men alltså, var det inte fredag alldeles nyss? Det känns så i alla fall, men tydligen har ännu en vecka gått. Och det har varit en bra sådan; det känns så himla skönt att säga/skriva så. När folk frågar hur det är, och jag kan svara att det är BRA. Den känslan alltså. Obeskrivlig.
 
Igår och idag har jag jobbat. 5 timmar på en intensivvårdsavdelning går oerhört fort om det är mycket att göra, och det har det varit dessa dagar. Då är jobbet som bäst tycker jag; när det händer grejer hela tiden. Älskar adrenalinpåslaget jag får då! Idag fick jag dessutom vara med och agera i brandövningen som dagens gäng hade; samma vi körde förra veckan. Jag skulle sitta i ett vilorum och vänta på att någon skulle komma och rädda mig. Men ingen kom. Det kändes ju sisådär. Haha! Ett par öronproppar kunde ha varit bra att ha, för jädrar vad det där brandlarmet fortfarande ringer i öronen.
 
Efter jobbet igår besökte jag kiropraktorn. Hon sa själv att det borde stå "varning för punkter" på hennes dörr, och jag är villig att hålla med. Nog för att det gjort ont tidigare gånger, men igår slår alla rekord. Då rann tårarna. Det går liksom inte att beskriva känslan när hon hittar dom där ömma punkterna. Igår låg jag seriöst och funderade på om jag skulle ge henne en rak höger... Sjukt att man betalar för att någon ska göra en illa liksom. Fast jag vet ju att det hjälper, så som tur var gick känslan av att vilja slå henne över ganska snabbt.
 
Då var dagens utflykt efter avslutat arbetspass betydligt trevligare. Jag åkte till Spannarp och söstra mi en sväng då längtan efter mina fina syskonbarn var näst intill olidlig. Dessa ljuva små varelser, dom är bara så underbart fina. Mosters små sötmaränger. ♥
 
Kom hem för en stund sedan, och ikväll kör vi fredagsmys med klassikern tacos här på Hultavägen. Kvällen lär inte bli särskilt långvarig för varken herr sambo eller mig. Han ska upp och jaga tidigt imorgon, och jag själv är helt slut som artist efter tidiga mornar. I vanliga fall kan jag lätt vara vaken till midnatt, men den senaste tiden har jag gått och lagt mig senast klockan 21. Men det lär vända snart igen, för om allt går som det ska börjar jag jobba natt igen från och med nästa helg. Känns både bra och dåligt. Bra för att jag saknar mina nattugglor, dåligt för att dagpersonalen och arbetet då är så sjukt kul.
 
Såg förresten innan jag gick hem idag att två av mina kära kollegor satt upp en lapp i personalrummet; "succén ska upprepas", stod det på den. Afterwork på Grappa i november. Alltså... vågar vi ens visa oss där efter förra veckans bravader undrar jag?! Haha! En annan kollega (hon som blev av med sin kavaj) hade varit inne där i veckan och frågat efter den. Ägaren hade mest flinat och sagt att vi var ett gott gäng som höjde stämningen och verkligen höll igång hela stället. DJ'en hade tydligen aldrig varit så underhållen som då. Sååå, vill du festa ordentligt: häng med folk från IVA. Vi kan tydligen det där. Skål!
 
Vad hände med RÄDDA, larma, släck...?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0