Bytt är bytt.

 
Torsdag och imorse ringde klockan sådär olustigt tidigt igen. Det borde vara olagligt att kliva ur sängen medans det fortfarande är mörkt ute!? Upp kom jag till slut i alla fall och vid 08 checkade jag in på jobbet. En lika lugn förmiddag idag som i tisdags, vilket kändes bra.
Det enda negativa är väl egentligen att tiden går så fort när jag väl är där, men det blir det ju ändring på så småningom. Tanken var att när jag går upp till 50 % så skulle jag göra dom timmarna på natten, men att börja 21:15 och åka hem 02:15 känns väl lite sisådär. Så därför frågade jag om det är okej att jag stannar kvar på dagen och förlänger tiden där istället, vilket det var. Dessutom är det ju än så länge fortfarande kvällarna som är värst när det gäller värken. Dagarna är hanterbara men kvällarna skulle jag gärna ge bort gratis till frivillig.
 
Efter passet på IVA åkte jag till mamma och plockade upp henne, och så körde vi vidare till Kinna. En delikat lunch avnjöts på Skrädderiet; baconlindad köttfärslimpa med potatis och gräddsås. En kaffe på det och sedan åkte vi till Skroten; en textilaffär Där köpte jag en madrass och tyg att klä den med, och när den är klar ska den få pryda vår kökssoffa. Vi hämtade den för ett par veckor sedan hos H och M, och med mitt gamla köksbord som jag hade när jag bodde i lägenhet blev det ett rejält lyft i köket faktiskt. Kul med lite förnyelse!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0