Vingar på ryggen.

 
Resultatet av en helg på jobbet med galet mycket att göra kan bli att man irrar omkring på parkeringen, i regnet, på måndagmorgonen och inte minns var man ställde bilen kvällen innan. Men det är verkligen då jag trivs som bäst på min arbetsplats; när det är sådär mycket att göra så att nattens timmar bara rusar iväg. Så himla roligt!
 
Jag hittade bilen till slut, körde den hem, och dök ner under täcket och sov bort hela dagen. Kvällen tillbringade vi sedan hemma hos mamma och Jonny the Rocker som varit på Gran Canaria och gottat sig. Så vi uppdaterade oss lite om resan, åt kvällsmat och fikade.
 
Igår var det tisdag och då hade jag bestämt mig för att springa på förmiddagen, vilket jag också gjorde i solens efterlängtade strålar. Det blev den numera klassiska rundan på sisådär 5 km, och väl hemma lite övningar. Efter det intogs en snabblunch och en dusch, sedan körde jag in till Varberg där jag bokat tid hos frisören. Sist jag var där var samma dag som jag krockade när jag var på väg hem. Som väl är så upprepades inte detta under gårdagen...
 
Efter att ha blivit fin i håret tog jag en svängom in på Intersport för att kolla på nya löpskor. Jag köpte mig ett par Asics förra året när vi var i USA, men dom börjar sjunga på sista versen nu. Det är hål längst fram i bägge skorna, vilket innebär att det åker in en och annan sten när jag är ute och går eller springer, och det är "lite" lätt störande.
 
För första gången gjorde jag en löpanalys igår, vilket innebär att man fotar fötterna underifrån samt springer på löpband under tiden man blir filmad, för att se hur man belastar foten. Väldigt intressant och bra, för det visade sig nämligen att jag haft fel sko i över ett år, vilket väl var mindre bra förstås. Det är ingen dålig sko jag haft, men med tanke på hur mina fötter ser ut så bör jag ha en annan typ. En sko som kostar skjortan och som jag antagligen aldrig köpt om det inte vore för presentkorten jag hade från när jag fyllde år och fick en massa sådana. Att vara klubbmedlem gjorde också sitt på priset, som till slut landade på 499 riksdaler. Vilket kap!
 
Nu ser jag fram emot första rundan i dessa dyrgripar. Kanske att det blir på fredag eller lördag. Dagarna fram tills dess är nämligen fullbokade. Onsdag idag och inatt väntar jobbet igen. Imorgon sover jag en stund för att sedan till kvällen åka på julfest med nattgänget. Och på fredag är det jobb som gäller återigen; hej hej, varannan natt. Helgen är lite oklar ännu. Det är rockkväll nere på Marina Baren här i Bua på lördag, men vi har inte riktigt bestämt oss för om vi ska gå. Som jag känner just nu hade det varit skönt med en helg hemma, då det är en massa grejer på gång framöver, men vi får väl se vad vi kommer fram till.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0