Love life, it's deliciuos.

 
Tre nätter på jobbet förra veckan gick som hejsan, och är man inne i den där jobb-bubblan finns som bekant inte tid, eller ork, till så mycket annat än just jobba, äta och sova ungefär. Men det har jag nog tagit igen dom senaste dagarna. En hel ledig vecka framför mig och almanackan gapade först tomt varenda dag, men så småningom fylldes den med smått och gott.
 
Först ut i lördags var det ju maskerad, och jag förvandlades till Pippi Långstrump för en kväll. Lillasyster Lina hjälpte mig med mitt hår och det blev grymt bra. Många andra hade också tänkt till på festen, och vi fick oss en hel del goa' skratt av alla utklädnader.
 
Söndagen tillbringades till största del i sängen för att ladda upp krafterna efter en kul kväll, med en efterfest hemma hos oss där herr sambo hade konsert nere i källaren. En massa gamla cd-skivor letades upp och spelades så att hela huset vibrerade. Stackars grannar. F'låt.
På kvällen besökte jag världens bäste pappa då det ju var farsdag. Vi blev bjudna på god mat och tårta, och han fick lite blommor och blader, trisslotter och present. ♥
 
Och sedan kom måndagen och jag grejade lite här hemma under dagen, för att sedan spendera ett par timmar på "Tecken som stöd"; en kurs vi gått två måndagar i rad inne på sjukhuset. Jag läste teckenspråk på gymnasiet, så litegrann kommer jag ihåg, men det är ju några år sedan så jag känner mig lite ringrostig. Men det är bara till att öva, öva och öva lite till!
 
Tisdag igår och av någon anledning tackade jag ja till att följa med mamma till Gekås. Förr tyckte jag det var roligt att åka dit, men nu känner jag inte riktigt likadant. Folk överallt och ingen som tar hänsyn till någon annan, utan alla ska fram först och gör vad som helst för att nå det målet. Det första som hände när vi klev innanför dörrarna till det gula varuhuset var att någon körde på mig med sin vagn bakifrån, rätt över hälen. Det där la nog ribban vill jag påstå.
Förutom ett antal svordomar och arga blickar, så var det en trevlig dag med mamma. Och det var väl kanske lite därför jag följde med, för att det alltid är kul att hitta på något med henne. Shopping, middag och dessutom fika hann vi med under vår tur. Äta bör man, i alla fall om man heter Carolin Nilsson, annars kommer det dåliga humöret som ett brev på posten. Och plånboken hade tydligen hål i sig igår, för även om jag inte hittade något särskilt inne på Gekås gick där x antal kronor, och sedan råkade jag visst köpa ett par skor också.
 
O som i onsdag denna dag, och jag har inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Igår kväll var jag inte det minsta trött, så då kollade jag ikapp lite olika program, vilket ledde till att klockan blev en del innan jag kom i säng. Vilket i sin tur resulterade i att jag sov bort en del av förmiddagen idag, och det känns som om jag håller på att hamna i mina gamla, sämre, rutiner igen.
I eftermiddag väntar en härlig massage, och senare ikväll ska vi fira Gurra Q som fyller år, eller Göstav som han också kallas. Kärt barn har många namn. Hipp hurra, käre svåger!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0