Freak.

 
Måndag och det stundar enkelnatt på jobbet kvällen till ära. Sedan väntar hela helgen; fredag, lördag och söndag. Jag har varit lite bortskämd med att inte jobba helgpass sedan olyckan hände, förutom någon enstaka fredag-lördagnatt, så det känns lite tungt. Inte för att det inte är kul på jobbet, utan mer för att det är trist att sova bort en hel helg typ.
 
Förutom jobb inatt har jag ingenting planerat fram till helgen, och så ska jag nog försöka hålla det också. Kroppen säger ifrån, magen framför allt, att jag nog bara ska vara. Illamående, mer värk i axel och skuldra än vanligt, trött, känslig. Skulle tippa på att det låter som att jag är gravid, men nej. Man kan faktiskt ha dom där symtomen ändå. Jag tror mer att dom senaste månaderna kanske kommit ikapp litegrann och att detta är kroppens sätt att reagera på allting.
 
Helgen var i alla fall bra, riktigt superduperbra. Den hemliga personen vi skulle till i lördags visade sig vara Jessica, en kompis från förr. Jag hade det faktiskt på känn, att det var dit vi skulle, men vågade inte riktigt hoppas. Förfest hos henne, Arvingarna på Bruket med massor av känningar och på tok för mycket groggar och öl, efterfest på samma plats som förfesten, sedan en taxi hem. Och igår var vi slut som artister. Herr sambo mer än mig faktiskt, så jag fick gjort en del här hemma, medans han sov bort mer eller mindre hela dagen. På kvällen beställde vi klassikern pizza; perfekt när man känner sig lite backdrunk. Ett par filmer senare förflyttade vi oss till sängen där vi däckade istället för framför tv'n.
 
Och i den där sängen har jag försökt tillbringa förmiddagen för att orka med nattens jobb. Men det har inte gått riktigt som planerat. Vid 08-tiden vaknade jag och var pigg som en mört. Var uppe och tassade en sväng innan jag tvingade mig själv att åtminstone försöka sova lite till. Ett par timmar till blev det, sedan gav jag upp. Vi får tro att koffeinet gör god nytta inatt!
 
Bilder som gör mig varm i hjärtat;
världens bästa Jessica och jag i lördags. ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0