Förr eller senare exploderar jag.

 
Onsdag och regnet faller utanför. Den här dagen har jag tillbringat inomhus, bortsett från en liten tur till affären tidigare. Passade då även på att köpa fina rosor till en lika fin vän. Hon behövde dom idag och jag ville genom en enkel gest visa hur mycket hon betyder för mig, och hur glad jag är över att hon finns i mitt liv. ♥
 
Inatt är det dags för jobb, första natten av tre. Sömnen inför detta har väl varit sisådär, men med en hel del koffein i min kropp ska jag nog fixa detta. Har en del saker att be mina chefer om när vi ses imorgon bitti. Dels ett schema att skicka in till Försäkringskassan angående mina timmar jag jobbat när jag varit sjukskriven. Fel person på fel plats, skulle man väl lätt kunna utrycka att människan jag pratade med därifrån förra veckan var. Hon fick mig att bryta ihop totalt. Vilken skillnad på dom som sitter där och dom på Volvia som jag även varit i kontakt med ett antal gånger. Senast idag, och kvinnan jag pratade med var så himla underbar. Inga otrevliga ord eller suckande i luren där inte. Mer en uppriktig känsla av förstående och en ärlighet när hon frågade hur det är med mig nu. Dom i sin tur ska betala ut mellanskillnaden av inkomsten jag förlorar genom att ha varit hemma. Så ett intyg på det behöver jag med.
 
Herr sambo jobbar sent idag och kommer inte hem innan jag åker. Därför passade jag på att hyra en film tidigare, som jag vet att han inte var intresserad av att se. "Förr eller senare exploderar jag"; en amerikansk dramafilm. Såå fin och bra, och en himla tur att jag inte fixat iordning mig inför jobbet innan jag såg den, för oj så sorgset det var emellanåt. Se den!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0