Schack matt.

 
Herr sambo tyckte tydligen det var en utmärkt idé att väcka mig klockan 5 imorse innan han åkte till jobbet. I vanliga fall brukar jag somna om lätt, men inte idag. Tanken han har är att om något skulle hända någon utav oss något under dagen så har vi ändå gett varandra en puss och sagt hejdå. Det är ju väldigt gulligt, så jag förlåter honom för det faktum att jag låg och vred och vände på mig ett par timmar efter att han åkt. Jag gav upp till slut, klev ur sängen, gjorde frukost och satte mig och tittade på julkalendern. Ytterliggare några timmar senare packade jag in mig i bilen och körde den mot Spannarp till söstra mi, Luddis och Freja.
 
Julsånger och lussekatter har stått på schemat idag, och med mig hem fick jag en hel hög med nybakta katter. Några utav dom smakade fint ikväll tillsammans med ett glas mjölk. Som balsam för själen efter en massagebehandling som idag gjorde förbaskat ont. Jag har dragit på mig mer spänningar igen, så att jag haft mer ont det senaste var inte bara inbillning. Förhoppningsvis släpper det lite nu och känns bättre om ett par dagar. Om inte får jag nog ringa vårdcentralen igen och ta ett snack med läkaren. Segt som kola.
 
Att jobba tre nätter i rad nu känns väl sisådär, men det är inte mycket att be för. Tur för mig att jag har så fina och förstående kollegor som är måna om mig. Imorgon kväll är det dags för natt nummer ett, och först på lördagmorgon kliver jag ur bubblan igen. Då blir det till att turbosova lite och försöka ladda om inför klinikfest på kvällen. Solviken i Apelviken är bokat med julbord, liveband, dj och happyhour i baren. Känner på mig att det kommer bli en galen afton med IVA!
 
Fina katter från dagens bak.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0