www.nervös.se


05:45 ringde klockan imorse och strax därefter gick jag upp. En smörgås fick jag ner i magen, sedan började jag må illa. 07:15 satte jag mig i bilen och körde till Varberg. I god tid befann jag mig sedan utanför IVA på Sjukhuset. Hjärtat bankade så hårt att jag trodde det skulle hoppa ur bröstet på mig. Jag satte mig på en bänk och andades lite, sedan gick jag och ringde på. En trevlig kvinna hälsade mig välkommen och bad mig sitta ner och vänta. Cirka 5 minuter satt jag där, vilket kändes ungefär som 78 timmar. En ny kvinna kom sedan och hälsade på mig och sa att det var dags för intervju. I samma andetag sa hon också att dom skulle vara 4 stycken som satt med under tiden. Alla blickar på mig - känn ingen press.

Hur gick det då? Jag vet faktiskt inte. Det kändes ganska okej men jag är inte riktigt nöjd. Det är ju så jäkla svårt att komma på snabba svar på frågorna som ställs. Vissa saker är ju självklara, andra inte. Det gäller att inte sväva iväg utan ge bra svar. Jag vet inte riktigt om jag lyckades med det. Men hur som helst, I did it. Och jag gjorde det så bra jag kunde. Nu får vi vänta och se vad som händer. Veckan efter vi varit i Kroatien får jag besked. I vilket fall som helst känns det roligt, för av 120 personer hade dom valt ut 20 som fick komma på intervju; och jag var en av dom...!

Nu måste jag nog sätta på 7 koppar kaffe och hälla i mig för att överleva resten av den här dagen. Jag är inte van vid att vara uppe med tuppen. Sömnen inatt var väl kanske inte heller vad den borde varit, då fjärilarna i magen inte riktigt ville vara still. Så kaffe får det bli. Kanske i hammocken om jag inte blåser bort? Lite senare ska jag försöka ta en springtur.


06:56 imorse.


Kommentarer
Postat av: Linda

Spännande!!!

2011-05-30 @ 17:46:21
URL: http://lnilsson.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0