Vi kan gung-gung-gunga du och jag.


När man har jobbat hela natten och kommer hem helt slut på morgonen vill man gärna inte upptäcka att man inte har någon nyckel med sig. Man vill ju helst inte börja ringa runt till svärföräldrarna, som man vet har en extranyckel, så tidigt på morgonen - men vad gör man? Helst ska batteriet på telefonen vara full-laddat i ett sådant läge, men det är den ju så klart inte. Detta inträffade mig imorse och jag var allvarligt talat nära på att slå sönder en ruta för att komma in i huset. Som tur var fick jag tag på svärmor till slut så jag slapp detta!

Nu har jag sovit bort heeela den här fina dagen och det dåliga samvetet kommer som ett brev på posten. Detta är nackdelen med att jobba natt, gott folk. Men det är ju ett måste att sova om jag ska orka med ännu en natt. Efter att den är avklarad är jag ledig tills på onsdag, så det känns faktiskt helt okej, även om det finns roligare saker att göra en fredagkväll.

Åh, gissa var jag sitter och skriver förresten?! Ledtråd:


Vi har köpt en hammock! Jabadabadooo! Precis en sådan jag ville ha! I onsdags åkte vi och tittade på den, efter att ha hittat den på Blocket. Vi tyckte den såg fin ut så vi slog till! Det enda som skulle behöva åtgärdas är dynorna. Dom luktar väldigt unket känner jag när jag sitter här.

Välkommen hit, om du vill gunga med mig och en kopp kaffe vettja! Nu är det ju ingen swing of love direkt, men det kanske duger ändå?!


Kommentarer
Postat av: Linda

Ahahaha! Den ÄR så bra!

Fint med svart hammock!

2011-05-20 @ 21:02:09
URL: http://lnilsson.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0