$ $ $.


Oj oj. Idag har det minsann inte varit roligt att vara mitt kontokort. Eller också är det tvärtom eftersom kortet använts flitigt?! Det kan man få välja själv.

Jag startade med en lugn förmiddag i min ensamhet på Hultavägen, sedan bestämde jag mig för att åka till Gekås. När jag satt i bilen höll jag på att vända tillbaka flera gånger om för det var så himla fint väder. Hej, beslutsångest. Till sist bestämde jag mig för att köra på det jag valt först - Ullared. Jag fyndade faktiskt inget speciellt utan köpte mest det där vanliga: plastpåsar, folie, schampo, balsam och annat tråkigt men nödvändigt. Lite fattigare än då jag kom dit körde jag sedan hemåt igen för att plocka upp Johan och åka till Kållered.

Då Johan fyllde år fick han ju presentkort av mig på Skopunkten så dit körde vi. 3 par skor kom vi därifrån med: 2 par till honom och 1 par till mig. Och eftersom vi köpte just 3 par fick vi 1 par på köpet, så det var ju himla bra.

IKEA ligger ju som bekant också i Kållered så där var vi också inne en sväng. Nästa gång tar vi med oss våra presentkort och köper bord och stolar. Dessutom hittade jag ett sideboard som jag blev förtjust i så det får nog också följa med hem.

Vi avslutade vår resa med ICA Maxi i Kungsbacka där vi handlade mat, mat, mat och ännu mer mat. (Hallelujah, nu slipper vi äta fiskpinnar varenda dag!) Jag kanske är knäpp, men jag gillar faktiskt att storhandla ibland. Om det är tillsammans med Johan vill säga, ensam är dödens tråkigt. Själva handlandet kanske inte är så himla skoj men när man kommer hem och packar in allting känns det så himla gott på något sätt tycker jag. Yes, jag är knäpp.


Money, money, money...


Kommentarer
Postat av: Carro

Haha jag gillar också att storhandla med min karl..

Dels för att han oftast betalar när han är med och dels för att det e roligare att vara två.. Å att man efteråt kan göra vilken mat man vill nästan utan att bekymmra sig om vad som finns hemma :)

2011-05-12 @ 09:50:33
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0