På nittioåttonde dagen uppstånden igen.


Ooooj, det blev ju riktigt spännande i Eurovision igår?! Eric låg etta länge och slutade till sist på en tredje plats. Inte illa pinkat! Vinnarlåten var bra men jag hade nog hellre sett någon annan ta hem guldet. Vad hände med min favorit Estland egentligen? Rockefeller Street är bra tycker jag och förtjänade bättre än att komma näst sist.

Nu regnar det inte ute säger Johan och ska därför passa på att tända grillen. Det blir kött och klyftpotatis ikväll. Det ska bli gott att få lite mat i magen, efter bara ett par knäckebröd och lite kaffe. H och Mikael kom förbi en sväng i eftermiddags och fikade lite, lagom tills jag hade vaknat till liv efter jobbet. Det gick bra förresten, att jobba. Bara jag kommer dit så flyter det på, även fast det är lite trist att åka hemifrån en lördagkväll.

Jag har helt seriöst suttit och räknat ut hur längesedan det är söstra mi skrev något på sin blogg förresten. Hela 98 dagar var det, men nu har hon uppdaterat vilket jag tycker är trevligt. ♥
Igår hade hon en "inte-titta-på-klockan-dag" och undrar hur många vuxenpoäng hon samlade ihop. Jag skulle vilja påstå att det ger cirka 36,5 poäng. Grattis!
Kommentarer
Postat av: Linda

Haha! Du e la go =)

2011-05-16 @ 18:31:53
URL: http://lnilsson.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0