Mamma är bäst, ingen protest.


Vilken fin helg det var. Alltså inte fin som i "fint väder", utan mer fin som i "fin och mysig".

Vi hade ju bestämt oss för att ta det lugnt i lördags, Johan och jag. Och så blev det också. Vi spenderade dock inte kvällen på hemmaplan, utan åkte till far och Anna-Lena. Där bjöds vi på god mat och fika, samt ett alltid lika trevlig sällskap. Vissa var lite tröttare än andra och somnade ifrån sällskapet dock. Eller som lillasyster Lina sa då hon var liten och vägrade erkänna att hon var trött: jag sover inte, det är bara mina ögon som blundar.

Igår var det morsdag. Min mor blev firad här på Hultavägen av sina flickor. En svåger var också med och så klart Jonnyrocker. Vi åt paj som jag gjort. Till efterrätt bjöds det på en browniekaka med blåbärsmousse. Det var första gången jag gjorde den, men inte sista.

Då dom flesta av oss var samlade passade vi på att beställa lite pengar tills vi ska till Kroatien. Dessutom klickade vi till oss lite grejer i taxfreen. Nu är det inte länge kvar tills vi åker. Jag har nog inte riktigt insett att det faktiskt är nu på lördag!?! Jag måste kolla över garderoben och se om något behöver tvättas inför packningen.


Mor, lilla mor, vem är väl som du?
Ingen i hela världen!


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag glömde ju skriva av receptet!!

2011-05-30 @ 17:47:34
URL: http://lnilsson.bloggspace.se
Postat av: Mamma

Tack för en fin eftermiddag. Kram.

2011-05-31 @ 16:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0