Fried diced meat with onions and potatoes.


Jaha, då var det torsdag och jag har verkligen haft en "mellan-två-nätter-eftermiddag/kväll". Det vill säga att jag har gjort ungefär ingenting sedan jag vaknade vid 16-tiden. Johan kom hem strax efter det. Efter att vi kikat lite i taxfree-katalogen inför resan till Krotatien nästa helg, fixade vi lite mat. Idag blev det pyttipanna och stekt ägg. Johan gick sedan bort till sin far. Jag själv stannade kvar här hemma och har inte gjort mycket mer än druckit en kopp kaffe och kollat på ett avsnitt av Big Brother. Det är inte länge kvar innan det är finaldags nu!

Som sagt, jag är mellan två nätter. Även imorgon ska jag jobba, vilket blir min tredje eller fjärde fredag i rad. Man kan undra hur jag tänkte där?! Nåja, jag är ju ledig på lördag och söndag i alla fall. Det blir nog en lugn lördag utan festligheter. Vi tänkte att det kanske kunde vara lite skönt, men jag vet att då lördagkvällen väl kommer lär jag inte bara vilja sitta hemma.

Klockan går och det är dags att packa ihop mig inför jobbet. Det slog mig precis att jag inte ens varit utanför dörren sedan jag vaknade, så kanske att jag ska gå ut och ta lite frisk luft innan jag åker. Det är ganska skönt när man vet att man ska vara inomhus 10 timmar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0