Bite the bullet.


Trots 3 koppar kaffe i eftermiddags orkade jag inte hålla mig vaken. Jag gick ut och la mig i hammocken för att läsa, men det tog inte många minuter innan jag somnade. Det var riktigt rogivande att ligga och vila sig där i gunget som blev av vinden. Vilket bra köp vi gjort!
Tuppluren gjorde susen för lite senare på kvällen kände jag mig redo för en springtur. Det gick ganska bra, trots att jag tog en lite längre runda idag än vad jag brukar. Vanligast är att jag springer på slingan men för att variera lite tog jag en annan väg idag.

Klockan börjar bli mycket och jag är redo för att krypa ner under täcket. Jag inväntar bara tvättmaskinen som jag så lämpligt startade innan. Hade jag tänkt lite längre än vad näsan räcker hade jag väntat med det tills imorgon. Men gjort är gjort.

Imorgon tar jag sovmorgon eftersom jag ska jobba till natten. Då jag vaknat till liv ska jag gå bort till svärmor som ska hjälpa mig att sy in en tunika/klänning. Jag köpte den när mamma och jag var på marknad för ett tag sedan. En kollega till mig visade hur jag skulle göra för att lägga upp den, och sedan har jag helt glömt bort den. Enda tills samma kollega frågade härom natten hur det gått för mig med den. Den är så somrig och fin så den vill jag ju absolut ha med mig nu när vi åker till Kroatien. Kikade precis på vädret inför veckan vi ska dit och det såg ju inte direkt jätteroligt ut förstås. Hoppas det hinner ändra sig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0