14,8°.


Höst? Det känns så i alla fall med tanke på vädret. Det regnar och blåser som aldrig förr. Utanför vår dörr har vattnet samlats på altanen så ska man gå ut där utan att riskera att drunkna lär det behövas både flytväst och gummistövlar.

Låg kvar under täcket för länge idag vilket har resulterat i att jag känner mig som en seg klump. Efter det har jag inte haft lust att göra något alls så det är vad min dag har gått ut på. I natt ska jag jobba igen och jag vill verkligen inte det. Ångest, ångest, ångest. Inte gör det saken bättre att jag har imorgon också att "se fram emot".

Kvällen blir nog lugn. Johan är på väg hem från jobbet nu men hinner nog inte mer än in och vända innan han åker igen. Han ska på afterwork med några av grabbarna och det är han väl värd efter en lång arbetsvecka. Dessutom körde han igår ju så ett par öl idag smakar nog fint.
Vi hade en lyckad kväll igår förresten. Den började inne på Cheers & Beers där vi åt. Jag valde kycklingfajitas och det var första och sista gången jag beställde det där. Det gick väl att äta men mer än så var det inte. Nej, då smakade mitt glas vin som mamma bjöd på mycket bättre, och även kannan med Sangria som vi beställde in efter maten! Sedan traskade vi ner mot fästningen där Status spelade. Det var en bra konsert men den kändes lite kort. Dom spelade i alla fall ett par, tre stycken av mina favoriter och det gillar vi!
Here we go, rockin' all over the world!


Jag är makalöst trött och förstår inte riktigt varför jag redan är uppe. Första natten på jobbet är ju avklarad och den gick väl hyffsat. Dock hade jag ångest när jag åkte dit, ångest då jag var framme, ångest i 10 timmar där och först då jag körde hem kände jag äntligen hur det släppte - tills det slog mig att jag ska dit imorgon igen. Jag måste verkligen tänka om och tänka nytt. Det är inte bra att gå till ett arbete som man inte trivs med...

Nu är det "frukost" som står på schemat, därefter en dusch så jag vaknar till liv. Johan kommer nog hem strax efter 15-tiden och då har jag lovat att vi ska åka och hämta hans lastbil på jobbet. Allt för att han ska slippa gå upp onödigt tidigt imorgon bitti, då jag kan tänka mig att det kanske blir en sen kväll/natt. 18:30 möter vi upp mor och Jonnyrocker, samt 2 vänner till dom, inne på Cheers & Beers i Varberg. Där blir det lite god mat och förfest och senare går vi ner till fästningshörnan för att se och lyssna på Status Quo!

                                                   And I like it, I like it, I li-li-li-like it.
Bua - Svergies Hawaii.


Om det finns någon där ute som fortfarande läser min väldigt ouppdaterade blogg kommer här äntligen ett nytt inlägg!

Min semester är slut. Imorgon börjar allvaret igen. 4 veckor har gått alldeles för fort! Detta innebär ganska mycket ångest inom mig. Jag hade nog behövt 4 veckor till för att koppla bort jobbet helt. Jag är väldigt nöjd med min ledighet dock. Vi har hunnit med mycket roliga saker och jag ångrar mig lite att jag inte skrivit ner det här. Men på något sätt har bloggen inte lockat mig. Lusten att skriva har inte funnits även fast nog tiden har gjort det ibland. Jag får helt enkelt försöka sammanfatta alltihop nu istället!

Först ut var ju Ekebo. Vilka underbara dagar vi hade då tillsammans med fina vänner. Solen sken, himlen var blå, vi pratade och skrattade, drack öl, svalkade oss i poolen Tommie och Anja hade med sig, dansade, var uppe tills det började ljusna, lyssnade på härliga band.

Efter Skåne var det dags att försöka fortsätta packa ner mitt liv i kartonger. Lördagen den 10/7 tömde vi min lägenhet och flyttlasset gick till Bua. Här bor jag alltså nu tillsammans med min sambo(!) Johan. Jag tror inte riktigt jag har fattat detta än. Lägenheten finns kvar till den 1/9 då den ska vara städad och klar för att lämnas över till nästa hyresgäst.
Vi hade en liten smyg-inflyttningsdfest samma kväll då vi flyttat alla grejer. Grill, soffhäng på altanen, kubb, vin fram till klockan 03 ungefär. Dagen efter var lillasyster Lina och jag i Falkenberg och lyssnade på Lars Winnerbäck. En väldigt mysig kväll med en av dom bästa. ♥

Vädret har ju verkligen varit kanon så det har blivit en del dagar på stranden. Mest i Kärra men även i Läjet och ett och annat dopp här i Bua.

Kräftfestival i Glommen har också hunnits med tillsammans med Johan, mor och Jonnyrocker. Arvingarna spelade.

Helgen vecka 28 var det Wheels & Wings och Makrillfestival. En grymt rolig helg! Makrillen smakade riktigt bra och att åka raggarbil i stan den helgen slår nog det mesta. Särskilt då man har folk med sig i bilen som betyder allt och lite till.

Förra veckan bestämde jag att vi skulle åka någonstans, om så bara för en natt. Valet föll på Strömstad där vi hade en härlig dag. Hotell Laholmen blev vår sovplats och det hade ett fantastiskt läge med en terass där du såg ut över hela hamnen. Frukostbuffén dagen efter slog det mesta. På vägen hem stannade vi till i Grebbestad, Hamburgsund och Smögen. Tusan så vackert vi har det här på bästkusten alltså!

Två gånger denna sommar har jag varit ute på krogen. Ena gången var med lillasyster Lina. Vi gick till Oscars för att dansa och först då vi betalat inträde upptäckte vi att dansgolvet var stängt. Typiskt!? Nåja, vi överlevde med hjälp av hallon- och lakritsshot, P2 och Rosa Pantern.
Andra gången jag var ute var igår, tillsammans med H. Vi gick verkligen all in och hade en helt galen kväll! Dansgolvet var öppet men där var vi nog aldrig. Istället satt vi och hängde med en del av Sveriges humorelit: Öz, Soran, Thomas Järvheden, Hasse Brontén, Steven Simmons samt Cristopher Linnell - som jag trodde var Fredrick Federley!? Det upptäckte jag först idag att det var det minsann inte. Hur som helst, han var väldigt trevlig och bjöd oss på öl.

Idag har jag mest haft magknip över att jobbet kallar på mig imorgon. Jag har legat ute och stekt i solen under en klarblå himmel. Ikväll har min fina Linda varit på besök. Jag bjöd på våfflor och hon på ett alltid lika härligt sällskap. Vi tog en liten kvällspromenad och sedan åkte hon hem, så nu sitter jag här själv. Johan är ute på havet tillsammans med Börjesson, Emma och Marie. Hoppas han kommer snart och kan råda bot på min ångest.

                                                  Godbitar från sommaren 2010.


Kaos.


Putsa fönster. Städa balkongen. Dammsuga. Röja. Städa ur husvagnen. Rensa ogräs. Slipa väggar. Räffsa i gräset efter spik. Klippa ner buskar. Måla tak.

Mitt upp i allt gör jag flädersaft och får för mig att måla om en bokhylla, så den har jag precis slipat ner. Ska åka och köpa färg till den strax, men först ska jag iväg och plocka jordgubbar.
Förresten, jag har en hel lägenhet som behöver tömmas med ju!

                                            Var det någon som nämde ordet "semester"?!?

Psst, Ekebo var grymt! Bilder kommer så fort jag har lite mer tid att sitta här.


I väntan på. . .


. . . Johan kan jag ju alltid ta en öl.

 
And so it begins.


Hit me!


Söstra mi, this one is for you!


Catch up.


Facebook är bra! Har suttit och chattat med en gammal klasskompis från gymnasiet som jag nästan aldrig träffar på annars. Nu har vi uppdaterat oss om varandras liv lite! Fick bland annat reda på att hon ska bli fru i augusti. Roligt! Vi pratade gamla minnen också, studenten kom upp och då vi insåg att det är 6 år sedan vi stod där fick vi lite ångest...

Sitter och tittar på solen genom fönstret. Kanske att jag skulle ta på mig bikinin och sätta mig ute en stund. Johan kommer förhoppningsvis hem snart så vi kan ta bilen och åka söderut. Husvagnen är packad och klar! Det har lovats bra väder hela helgen så vi får nog ta med en del öl. Man måste ju dricka ordentligt då det är varmt...


RSS 2.0