That's not my name!


9:30 igår fick jag komma in till sköterskan på Vårdcentralen som sedan skickade mig vidare till läkaren, för hon visste inte vad det var för fel på mig... Jag sa ju det: jag är ett hopplöst fall!
10:15 fick jag träffa läkaren, som för övrigt var samma man som botade min huvudvärk i våras! En lugn och sansad läkare som sa att utslagen jag fått i ansiktet är nässelutslag, vilket han skrev ut tabletter för! Tydligen inget ovanligt!
Han tittade även på min handled och konstaterade samma sak som jag hört förr; överansträngning, senknuta! Helt normalt, inget konstigt!
Han gav mig rådet att avvakta 1 månad eller så och om det inte blir bättre ska jag höra av mig igen, för då kan man tydligen operera bort den! Hoppas den försvinner snart....
Landade hemma vid 11-tiden och slocknade med detsamma då jag krypit ner under täcket!

Turbosov några timmar för att sedan gå upp och laga lite middag! Därefter gjorde jag mig lite vacker och efter ett tag tog jag mig bort till kyrkan där jag mötte upp mamma! Vi gick in och tände varsitt ljus... Efter en stund kom hjärtat och lite senare även söstra mi och Elin!
Det var en mysig stund! Jag känner mig inte så bekväm i kyrkan i alla lägen, men under såna här omständigheter går det fint! Fina julsånger, Lucia, mysig stämning!

Var väl hemma strax efter 20 igen.. Blev lite julgodis och tv-tittande med hjärtat sedan kallade jobbet på mig igen! Och här är jag nu....
Dags att lägga in nästa önskemål på schemat! Helt sinnes: påsken finns med under dom veckorna... Det är ju evigheters evighet tills dess?!
Känns konstigt att behöva tänka på hur man vill jobba då redan nu....

Var förresten inne hos en farbror innan som hör det han vill höra! Lite yr i bollen är han med och känner inte alltid igen en...

- Vad är det du heter? ropade han..
- Carolin! gapade jag i hans öra..
- Vaaa??
- CA RO LIN!
- Maj-Britt? Ja, just det jaa!


Kommentarer
Postat av: Linda

Känner igen det där med knutan på handleden..hade nått liknande när vi spelade innebandy! Gör så förbaskat ont..men mitt försvann av sej själv:) Hoppas att ditt också gör det!! pussar <3

2008-12-11 @ 09:13:42
URL: http://lindagunnarsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha, go farbror! Jag tror allt att det är lite sol du behöver för alla dina åkommor! =)

2008-12-11 @ 15:23:09
URL: http://lnilsson.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0