No power!


Igår åkte jag ut till hjärtat då jag sovit färdigt för att äta pizza tillsammans med honom och Börjesson! Dessa 2 skulle till kvällen tillsammans med lite annat folk som bekant titta på Dansbandskampen och inta alkoholhaltiga drycker! Vad tror ni händer??
Vid 18:30 blinkar det till i lamporna ett par gånger, därefter går strömmen.... Det blev helt svart! I 2 timmar..... Så lagom tills jag skulle åka till jobbet var strömmen tillbaka!

Det var precis som om att då strömmen försvann gick också mina krafter till intet...
Jag vette tusan vad som hände! Hamnade i någon svacka och tyckte att det mesta var värdelöst.... Det är konstigt att humöret kan vara så totalt på botten!
Ibland får jag bara en känsla av att ingenting duger.... Att allting jag gör bara är totalt kasst...
Jag ger och ger och ger och till slut är krafterna slut! Då får man gå på reserv ett tag; sparlåga... Vänta ett tag och samla nya krafter!
Jag tror att dom är tillbaka nu, efter en oerhört bra natt tillsammans med en person jag gillar skarpt! En vikarie som inte är hos oss så ofta, men då vi väl ses flyter allting på så jäkla bra! Vi kan prata om precis allting mellan himmel och jord, även fast vi inte känner varandra så värst bra egentligen... Hon är en klippa!

Dags för lite frukost! Bara ett par timmar kvar sedan väntar sängen... Lovely!

Vad händer idag?


Kommentarer
Postat av: Storasyster!

Adventsfika?

2008-12-21 @ 10:31:34
URL: http://lnilsson.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0