Greven & Grevinnan!


Jag kan undra om det verkligen är nässelutslag av ingenting jag fått på kinden min?!
För det svider och kliar och bränns... Nu har jag ändå tagit tabletter i 2 dagar redan och läkaren sa att jag borde märka skillnad då, men icke...
Nåja, får avvakta lite till och se om det blir något bättre!

Jobbar inatt, tredje natten av fyra! En kvar med andra ord... Fyra nätter i rad är segt vill jag lova, men får bita ihop! Skulle egentligen bara gjort tre men har bytt med en kollega! Ska iväg på en överrasknings-grej på söndag och då ville jag gärna vara ledig, så därför fick det bli såhär!

Igår kväll hade vi personalmöte, där vi bland annat gjorde en etik-uppgift!
Vi fick höra en berättelse om en Greve och Grevinna, varpå Greven skulle åka iväg på en resa och sa till Grevinnan att hon absolut inte fick lämna slottet.. Om hon ändå gjorde detta skulle han straffa henne med döden! Såklart var det precis vad hon gjorde! Våran uppgift var sedan att rangordna personerna som fanns med i berättelsen från 1-6, där 1:an var den som var mest skyldig till Grevinnans död och den 6:e minst...
Blev en del hetsiga diskussioner kan jag ju säga! Men det var jäkligt kul och höra hur olika man tänker ibland! Väldigt givande uppgift!

Om några timmar väntar sängen! Blir till att ligga i den mesta delen av dagen..
Ska köra söstra mi till staden till kvällen; fick en förfrågan om att göra det! Hon ska till Red Room på Oscars! Varje gång jag hör eller läser Red Room tänker jag på The Shining..
Ni vet den läskiga filmen där Jack Nicholson och hans familj ska bo på ett öde hotell under lågsäsong, och så blir han helt tokig...  Han son blir också helt knäpp vid några tillfällen och går omkring och säger "redrum" helt psykotiskt.... det vill säga murder baklänges!
Oscars Red Room får mig alltid att tänka på detta, då det låter precis likadant...
Jäkla olustig film den där!


Kommentarer
Postat av: Linda

Självklart menar jag dej gumman:) <3 puss

2008-12-12 @ 15:39:33
URL: http://lindagunnarsson.blogg.se/
Postat av: Storasyster!

Den tänker jag alltid också på =)

2008-12-13 @ 11:00:51
URL: http://lnilsson.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0